Noen av våre tjenester

 

 

Medlem av byggevarekjeden 

Byggtorget består av over 100 byggevarehus fordelt over hele landet. Vi har et bredt sortiment av varer og tjenester, og hjelper deg med å skaffe det du trenger for å løse ditt prosjekt. Og vi har alltid gode råd på lager – helt gratis!

Byggtorget har lange tradisjoner og ekte lokal tilknytning og engasjement. Våre butikker og vi som jobber her er forskjellige. Unike. Det er vår styrke. Vi kjenner vårt lokalmiljø og hvordan ting fungerer. Vi kjenner våre kunder og vet hva de setter pris på. Og strekker oss langt for å løse deres utfordringer. Vi er eid og drevet lokalt, har stolte tradisjoner og byggevarer i blodet og hjertet.

Kort sagt; Vårt hjerte hamrer for lokalmiljøet!

 

Har du en prisforespørsel på trelast og byggevarer? 

Eller ønsker du noen gratis tips og råd?

Uansett er du hjertelig velkommen til å

KONTAKTE OSS

 

Byggevarer helt fiks ferdig montert hos deg?

Da er du kanskje interessert i konseptet

FERDIG SNEKRA

 
    

 

 

Byggtorget - Din lokale leverandør av byggevarer

 


 

Medlem av huskjeden

Mesterhus ble etablert i 1970 (samme år som Kaland Trelast AS) og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette er oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene, men først og fremst gjennom fornøyde kunder.

Mesterhus har en fyldig huskatalog, men tilbyr også skreddersøm og arkitekttegnet. I tillegg til hus, bygger også Mesterhus leiligheter, rekkehus og hytter. Mesterhus jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.

 

Har du byggeplaner?

Kontakt oss gjerne, helt uforpliktende


 

  

 

 

Modell "Signatur 306"
 
Mesterhus - Bli med hjem til Maiken og Aleksander

 

 


 

Byggtorget Proff

Bli Proffkunde?

send en e-post til Proff-ansvarlig

ring til Proff-ansvarlig

 

Les mer om noen av de

mange fordelene du får 

med å bli en

Byggtorget Proff-kunde

Du får riktig leveranse til rett tid og sted, og rask beskjed ved forsinkelser.

Det gjør at byggeprosjektet og arbeidshverdagen din blir effektiv og forutsigbar. I starten av et prosjekt lager vi en prosjektplan sammen, og sørger så for at du får rett vare til rett tid, pakket slik du trenger det for en effektiv håndtering av materialene på byggeplassen. Skulle det oppstå forsinkelser har vi en tett dialog og finner en løsning.

Proff - Rett vare til rett tid

 

Målet vårt er å bidra til de mest effektive byggeprosjektene i bransjen.

Vi tilbyr alt fra kursing og arkitekttjenester til containere og digitale løsninger. Ingen byggeprosjekter er like, derfor har vi produkter og tjenester som passer til både små og store prosjekter. Med Proffnett har du også tilgang 24/7 til et brukervennlig og oversiktlig verktøy du kan bruke til å bestille varer, sjekke priser, ordrestatus og fakturahistorikk.

Proff - Riktige og effektive løsninger

 

Her kan du finne mer info om

Byggtorget Proff

 

Kontaktinfo for Byggtorget Proff

ring til Proff-ansvarlig

send en e-post til Proff-ansvarlig