Mesterhus

Stolt medlem av huskjeden

 


Mesterhus ble etablert i 1970 (samme år som Kaland Trelast AS) og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette er oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene, men først og fremst gjennom fornøyde kunder.

Mesterhus har en fyldig huskatalog, men tilbyr også skreddersøm og arkitekttegnet. I tillegg til hus, bygger også Mesterhus leiligheter, rekkehus og hytter. Mesterhus jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.


NYHET: Form 1.0 fra Mesterhus er en innovativ boligmodell som møter dagens marked og etterspørsel for moderne og kostnadseffektive løsninger. Med sitt fleksible og arealeffektive design, passer Form 1.0 perfekt på små og smale tomter.


 

Hjemme hos Maiken og Aleksander
Mesterhus Signatur

 

Så hvordan er dine byggeplaner?

Vil du bygge et moderne, tradisjonelt eller herskapelig hus? 

Vi har husmodeller i alle stiler og størrelser, og vi tilpasser gjerne et av våre kataloghus, eller vi kan få tegnet noe bare for deg, f.eks. ut fra dine tanker og skisser!

Du finner flere huseksempler på 

www.mesterhus.no


 

Ta kontakt med oss - helt uforpliktende.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dine byggeplaner. Eller om du, i første omgang, bare vil bestille en gratis huskatalog.

Våre salgsansvarlige for Mesterhus er:

 

Christer Dale Bråthen

 christer@mesterhus-kaland.no

 951 15 431